full screen background image

Eveniment internațional de promovare și stimulare a dezvoltării afacerilor din regiune

Marți, 4 aprilie 2017, la Hotel Unirea Iași, va avea loc cel mai complex eveniment internațional de promovare și stimulare a dezvoltării afacerilor din regiune: Forumul Afaceri.ro Iași 2017.

Evenimentul este organizat de Arhipelago, MB Event, Bridge și APEC. Misiunea forumului este de a conecta companiile locale la piața economică internațională și națională. La eveniment vor fi prezente atât delegații economice din regiunile românești Banat, Crișana și Transilvania, cât și o delegație de antreprenori britanici, condusă de Camera de Comerț din Hampshire. Întreprinzătorii din regiunea de Nord-Est a țării vor avea așadar ocazia de a întâlni parteneri strategici, investitori și reprezentanți de top ai unor companii din cadrul acestor delegații, prin intermediul întâlnirilor business-to-business pregătite de organizatori.

Acest eveniment vine în continuarea proiectelor anterioare derulate în cadrul programului Afaceri.ro și este menit să impulsioneze dezvoltarea companiilor locale. El își propune să crească numărul de parteneri și investitori interesați de derularea de afaceri în Iaşi prin promovarea oportunităților și potențialului economic al Iașului. Forumul Afaceri.ro Iași 2017 se adresează firmelor care doresc să-și dezvolte activitatea, să întâlnească parteneri naționali și internaționali din toate domeniile de activitate economică și să identifice noi oportunități de promovare și investiții.

În cadrul evenimentului și-au anunțat prezența invitați de onoare – speakerii Forumului Afaceri.ro Iași 2017: Colin Lovering, Președinte Camera de Comerț Britanico-Română; Mark Baulch, Manager Dezvoltare, Camera de Comerț din Hampshire; Florin Jianu, Fost Ministru IMM, Călin Humă, Președinte Bridge; Doru Lionachescu, Membru Board Banca Transilvania; Grațian Mihăilescu, Fondator Urbanize Hub, Peter Barta, Director Fundația Post Privatizare, Radu Botez, Viceprimar Primăria Municipiului Iași, Marius Maier, Manager General & Owner, CMC GRUP Broker de Asigurare, Octavian Badescu, Fondator și acționar majoritar Sameday Courier, Achiței Angela, Președinte ADV și CEO UtilDeco, Paul Butnariu, Președinte Camera de Comerț și Industrie Iași

„Există toate premisele unui eveniment internațional de afaceri şi suntem bucuroşi să sprijinim organizarea aceastei iniţiative la Iași. Întotdeauna astfel de întâlniri sunt importante, deoarece aduc în faţa reprezentanților mediului de afaceri local parteneri și investitori naționali și internaționali. Întrucât locurile vor fi limitate, îi sfătuim pe cei interesaţi să se înscrie din timp.” (Mihail Bîrsan, Event Manager Forum Afaceri.ro Iași 2017).

Pentru detalii, vă invităm să accesați site-ul oficial al Forumului Afaceri.ro Iași 2017. 

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *