full screen background image

Evenimentele lunii februarie la Ateneul Tătărași

Evenimentele cele mai interesante ale lunii februarie sunt cele două recitaluri extraordinare susținute de către Maeștrii scenei românești Florin Piersic pe 11 februarie de la ora 19.00 și Dorel Vișan pe 25 februarie, tot de la ora 19.00.

Luna februarie debutează la Ateneu cu evenimente diverse și atractive pentru publicul de toate vârstele:

Proiecție de film pentru copii „Mama”, regia Elisabeta Bostan, joi, 2 februarie, de la ora 16.00 în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, preț bilet 10 lei. Filmul „Mama” este o producţie România-URSS-Franţa, 1977. Scenariul este semnat de Vasilica Istrate şi de Iuri Entin.

Expoziție de pictură „Revival”, Facultatea de Arte Vizuale și Design U.N.A.G.E Iași, în perioada 2 februarie – 28 februarie 2017, Sala Galeriile de Artă, intrarea gratuită. “Revival Art History” este un proiect expoziţional  al studenților anului II, specializarea Pictură, Facultatea de Arte Vizuale și Design- UNAGE Iași, coordonați de către lect.univ.dr. Cristian Ungureanu.

Comedia „În țara lui Papură Vodă sau Poveste de aburit adulții”, regia Andrei Ciobanu, vineri, 3 februarie, ora 19.00 în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, preț bilet 15 lei/ 10 lei cu reducere „Orice Ileana Cosânzeana își dorește un Făt Frumos, călare pe un cal alb, care să o salveze din turnul unde este închisă de Zmeul Zmeilor, să o ia și să o ducă într-un castel de aur sau de argint sau măcar de bronz.

Spectacol de teatru pentru copii „Hawaiiiii”, Puppets Art Time, sâmbătă, 4 februarie, ora 11.00 în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, preț bilet 8 lei. Ateneul din Iași vă invită sâmbătă, 4 februarie, ora 11.00, la spectacolul pentru copii “Hawaiiii”, susţinut de Teatrul de buzunar Puppets Art Time.  Regia şi scenariul: Tudor Rotaru.

Spectacol de teatru pentru copii „Micul Circ”, Teatro Blu, duminică, 5 februarie, ora 11.00 în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, preț bilet 8 lei. “Un clovn trist la circ? Nu putem admite așa ceva!“ Cei doi clovni, personajele principale ale spectacolului pentru copii “Micul Circ”, și-au propus să aducă zâmbetul și… culorile pe chipul clovnului trist.

Spectacol de teatru „Certificatul”, regia Viorel Vârlan, duminică, 5 februarie, ora 17.00 în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, preț bilet 15 lei/ 10 lei, cu reducere. Spectacolul de teatru „Certificatul”, va avea loc duminică, 22 ianuarie 2017, ora 19.00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.

Vârsta recomandată: 16+

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri : 15 lei/ 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *