full screen background image

Extragere specială pentru LOTERIA FISCALĂ, în ziua de Crăciun

Distribuie

loteria bonurilor fiscale     O extragere specială de sărbători a Loteriei fiscale va fi organizată duminică, de la ora 18:00, la care vor participa bonurile emise în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie, fondul total de premiere fiind de un milion de lei, repartizat la maximum 100 de câştigători.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă va avea loc duminică, 27 decembrie, şi va consta în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depăşeşte o sută, va fi organizată o a doua extragere, pentru că pot fi doar 100 de bonuri câştigătoare.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 18:00.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române pentru o perioadă de minimum 30 de zile. La extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

VivaFM – Live Your Music! » Național

ComentariiNotă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza