full screen background image

Viva FM a lansat campania „Produse locale pentru localnici”, care are ca scop să-i determine, pe termen lung și mediu,  pe consumatorii din comunitățile noastre să prioritizeze cumpărarea produselor producătorilor locali.

Campania a fost deja prezentată la Iași și la Suceava în cadrul Topului Firmelor 2017 de la Camera de Comerț și Industrie. Firme ca Betty Ice, Bermas, Parfums de Sofia, Papucei, Băcănia Boierească s-au arătat deja interesate să susțină această campanie. Ne dorim să atragem cât mai multe firme în acest proiect. Tot ceea ce trebuie să facă firmele interesate este să intre pe www.pentrulocalnici.ro, să completeze formularul de înscriere, iar un reprezentant al campaniei le va contacta ulterior pentru stabilirea modalităților de suținere.

Invităm publicul larg să rămână conectat la noutățile despre această campanie și să cumpere cât mai multe produse ale producătorilor locali, lucru care contribuie pe termen lung la formarea unei comunități mai puternice, mai prospere din punct de vedere economic și, bineînțeles, mai fericite.

În contextul globalizării, în care produsele din export au câștigat teren în fața celor locale, campania își propune să fie un catalizator între consumator și producător, în vederea obținerii beneficiilor de către ambele părți.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *