full screen background image

AUDIO: Cum veți putea lucra în cadrul spațiului polivalent FabLab Iași

Distribuie

Spațiul polivalent Fab Lab Iași oferă pe o suprafață de peste 700 mp scenarii de folosire flexibilă, cu zone de demonstrații, o zonă de coworking, makerspace, săli de cursuri și video și birouri dedicate și va funcționa ca o platformă independentă, care își propune să catalizeze inovația și colaborarea adresată comunității tehnice din Iași.

Localizat foarte aproape de Campusul universitar “Tudor Vladimirescu”, Fab Lab Iași are printre scopuri ca, în parteneriat cu Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” și cu Universitatea “Al. I. Cuza”, să dezvolte programe de stimulare a studenților și absolvenților de la facultățile de profil tehnic pentru facilitarea inovației, a fabricației digitale și a spiritului antreprenorial în rândul acestora.

Fab Lab Iași se poziționează ca un laborator de fabricație digital ce va fi echipat cu mașini cu comandă numerică, oferind utilizatorilor posibilitatea de a realiza aproape orice prototip, în acest laborator putând fi folosite imprimante 3D, echipamente de gravare/ tăiere cu laser, mașină de frezat, imprimantă de circuite electronice.

Cu detalii despre cum veți putea lucra în cadrul spațiului polivalent vine Dan Zaharia, Managerul FabLab Iași:

 

 1

2

3

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *