full screen background image

Față în Față cu chirurgia plastică

Distribuie

La Față în Față, Alina Cojocaru și Andrei Giurgia l-au avut invitat pe doctorul Gabriel Mazilu, medic specialist Chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și Estetică, coordonatorul Centrului de Chirurgie Plastică și Estetică Arcadia.

Chirurgia plastică, reconstructivă şi estetică este acea ramură a medicinei care studiază şi tratează prin intervenţii operatorii deficienţe estetice congenitale sau determinate de anumite afecţiuni, accidente, alte intervenţii chirurgicale, defecte fizice sau vicii de dezvoltare.

Medicii chirurgi plasticieni efectuează operaţii în scop reparator, dar şi corector, în cazul pacienţilor care îşi doresc o intervenţie estetică de îmbunătăţire a aspectului exterior.

Recomandările invitatului au inclus și faptul că e foarte bine pentru un pacient ca injectarea cu acid hialuronic și toxină botulinică să se facă în cabinet, cu un doctor specializat și nu la un consultant în frumusețe sau într-un salon.

Mai mult, ascultătorii Viva FM au aflat că chirurgie plastică, microchirurgia reconstructivă și estetica nu sunt mofturi ci servicii la care apelează din ce în ce mai mult atât femeile cât și bărbații.

Ascultați întregul dialog mai jos:

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza