full screen background image

Față în Față cu Hala FIX

Distribuie

Hala FIX înseamnă un spațiu de 1600 mp pentru producții independente de teatru, pentru studiul, documentarea și explorarea actului artistic nelimitat de politica finanțatorilor și normele care domesticesc conștiința artistică. Cei de aici au construit un spațiu multifuncțional, în care exprimarea artistică autentică declanșează dialogul, în care scena, locul de studiu și cel de întâlnire, dezbatere și conectare socială se întâlnesc. Doresc sa cultive comunitatea de artiști independenți în Iași, si sa deschida punți de comunicare între artiști și ieșeni, si sa aseze orașul pe harta turneelor naționale și internaționale de spectacole alternative.

Maria Comârlău Manager Comunicare si Stanca Jabenițan Manager Proiect, invitate la Față în Față ne-au spus că trebuie să mearga mai departe cu amenajarea, ca spațiul să devină cu adevărat funcțional ca să găzduiască artiști, spectacole și evenimente pe perioada iernii.

NEVOILE PROIECTULUI • Sprijinul administrației locale și al comunității pentru a finaliza lucrările de construcție • Sprijinul administrației locale și al comunității pentru a promova teatrul independent și a ridica public, probleme întâmpinate de Iașul artei alternative

Ascultă întregul dialog mai jos:

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza