full screen background image

Față în Față cu mediul de afaceri

Distribuie

Alina Cojocaru și Andrei Giurgia au discutat cu invitatul lor, Carmen Ungureanu – Founder & CEO la Corporate Business Event -despre mediul de afaceri local, tendințele actuale și organizarea de evenimente de profil.

Corporate Business Events vine în sprijinul comunității locale de afaceri creând un mediu în care oportunitatea de dezvoltare a afacerii, sfaturile și schimbul de experiențe vor fi ghidate de doi dintre cei mai reprezentativi antreprenori și susținători ai dezvoltării culturii antreprenoriale din România.

Pe 11 noiembrie 2017 la Sala Eminescu, Grand Hotel Traian Iași, Corporate Business Events organizează întâlnirea Conferinta Business Education, unul dintre cele mai mari evenimente de business și networking din Moldova.

Peste 80 de oameni de antreprenori din Iași și Suceava, interesați de dezvoltarea mediului de afaceri local și doritori de a crea noi parteneriate și contacte, vor avea ocazia timp de 4 ore să împărtășească idei, păreri și soluții pentru afaceri, într-un ambient distins.
Conferinta Business Education este un concept nou de întâlnire de afaceri cu accent pe educație antreprenorială și networking. Timp de 2 ore, fiecare participant va intra în contact cu cel puțin 20 de persoane din diferite domenii de afaceri în sesiunea de networking pregătită special, iar în următoarele 4 ore vor avea oportunitatea să afle soluții practice de la cei doi invitați speciali.

Asculta întregul dialog mai jos:

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *