full screen background image

Față în Față, invitat Norina Forna, decanul Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF

Distribuie

La sfârșitul lunii mai, ieșenii au primit consultaţii gratuite, produse de igienă orală gratuite, precum şi broşuri informative despre igiena orală în punctele special amenajate din Parcul Teatrului Naţional, Tătăraşi – Esplanada Oancea, Alexandru cel Bun – Piaţa Voievozilor şi Parcul Podu Roș, în cadrul Caravanei Profilaxiei, ajunsă la a IX-a Ediție. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Dentară Română pentru Educaţie” (ADRE), în parteneriat cu Societatea Studenţilor Stomatologi, Facultatea  Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi  și Colegiul Medicilor Dentişti Iaşi. Tema de anul acesta s-a derulat în jurul ideii “Prevenția afecțiunilor stomatologice. Trecut-Prezent-Viitor”.

Pe lângă rolul educativ și profilactic, Caravana Profilaxiei mai are un rol important, acela de de a elabora un material statistic care să reflecte starea de sănătate orală a populației. Acesta s-a concretizat printr-un volum reactualizat anual –  “8 ani de Profilaxie în Moldova”, care cuprinde rapoartele statistice complet ale studiilor cuprinse cu ocazia tuturor edițiilor.

Prof.univ.dr. Norina Forna, decanul Facultatii de Medicina Dentara din cadrul UMF Iași a fost în studioul VIVA FM în cadrul emisiunii Față în Față și a prezentat concluziile ediției de anul acesta:

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *