full screen background image

Faţă în Faţă (VIDEO) – Daniel Şandru: “În acest moment, România este prada unei oligarhii de tip mafiot, care și-a pus oamenii în poziții cheie”

Distribuie

Situaţia continuă să fie agitată în tară cu privire la protestele din stradă care au ajuns la ziua cu numărul 16. Se protestează în continuare şi la Cotroceni şi se pare că românii nu sunt mulţumiţi de ceea ce se întâmplă şi cum reacţionează Guvernul. Din păcate Iaşul şi zona Moldovei nu sunt reprezentate sub nicio formă în acest moment în Guvernul Grindeanu.

Singurul reprezentant al oraşului şi zonei noastre, la nivel central, ce-i drept din fosta guvernare Cioloş, şi-a dat recent demisia din funcţia de secretar de stat. Prof. univ. dr. Daniel Şandru a fost invitatul lui Andrei Giurgia la o nouă ediţie a emisiunii “Faţă în Faţă.

Daniel Șandru, fost  ministru secretar de stat, coordonator al Departamentului Centenar a comentat pentru Viva FM situația actuală a României și deciziile luate de Guvernul Grindeanu în ultima perioadă. Acesta a declarat faptul că în momentul de față, singura opoziție este strada.

De asemenea, Daniel Șandru a spus că România este în acest moment prada unei oligarhii de tip mafiot.

Daniel Șandru este de părere că fostul ministru al Justiției a fost pus în funcție doar pentru a pune în practică ceea ce s-a întâmplat la începutul lunii februarie, atunci când s-a anunțat adoptarea Ordonanței de Urgență 13.

Fostul coordonator al Departamentului Centenar a mai declarat faptul că nu crede că actualul Guvern va mai rezista mai mult de șase luni.

Acesta a făcut referire și la poziția primarului Iașului, Mihai Chirica, vicepreședintele PSD, una dintre cele mai critice voci la adresa Ordonanței 13.

Despre excluderea primarului Mihai Chirica din Partidul Social Democrat: ”Există această posibilitate, am văzut că deja sunt niște mișcări la nivelul organizației județene a PSD, dar cred că e mai important ca domnul Chirica să își apere această poziție asumată și corectă și cred că exclus fiind chiar, domnia sa poate performa în continuare din poziția de primar al Iașului”.

Întregul dialog poate fi urmărit şi ascultat aici

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza