full screen background image

Față în față (VIDEO) – Gheorghe Iacob: ”Fără unirea forțelor nu vom ajunge în clasamentele internaționale”

Distribuie

Prof. univ. dr. Gheorghe Iacob, prorector pentru programe de licență și activități de formare a personalului didactic din învățământul preuniversitar de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași a fost present în studioul Viva FM unde ne-a vorbit despre zilele universității și despre proiecte viitoare.

”Alexandru  Ioan Cuza” este prima universitate moderna din România fondată în anul 1860, care a pus bazele, in decursul a șapte ani, tuturor instituțiilor moderne. Zilele Universității ”Al. I. Cuza” este o sărbătoare comună a centrelor universitare din Iași deoarece Universitatea de Agronomie sau cea de Medicină au plecat din această instituție.

Noua echipă de la conducerea universității are o noua atitudine care marchează un nou început prin diferite proiecte.  Unul dintre ele este unificarea. ” Sper sa fie un proiect pentru că fară unirea forțelor nu vom putea ocupa niciodată un loc important in clasamentele internaționale” ne-a spus prof. univ. dr. Gheorghe Iacob. Tot din cadrul proiectelor viitoare fac parte și renovarea corpurilor universității sau stabilirea admiteri la toate facultățile din cadrul instituției.

Întreaga emisiune poate fi urmărită și ascultată aici:

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza