full screen background image

Faţă în Faţă (VIDEO) – Mihai Chirica: “Un alt leadership şi o schimbare a abordării ar fi o variantă pentru stabilizarea Partidului Social Democrat”

Distribuie

Emisiunea “Faţă în Faţă” a revenit la #VIVAFM alături de jurnalistul Andrei Giurgia. Primul invitat din noul sezon a fost primarul Municipiului Iaşi, vicepreşedintele PSD şi liderul PSD Iaşi, Mihai Chirica.

Începutul anului 2017 a adus pentru România, un nou premier cu un guvern PSD pus pe fapte mari, asta dacă stăm şi privim în urma la promisiunile din campania electorală. Promisiunile s-au făcut, o parte dintre acestea au fost puse în practică, dar între timp lucrurile au luat o altă direcţie! De aici a pornit dialogul cu invitatul din studio.

S-au adus în discuţie cele mai recente evenimente cu privire la protestele din Iaşi şi Capitală, ce l-a determinat să fie contra mesajului transmis de partid, dar şi cum vede soluţionarea situaţiei de criză.

Acesta a vorbit şi despre o eventuală schimbare a conducerii Partidului Social Democrat, în urma evenimentelor care au scos în stradă mii de români. În opinia edilului, nu neapărat schimbarea conducerii centrale ar reprezenta o soluţie pentru situaţia în care se află în acest moment România. Un alt leadership şi o schimbare a abordării ar fi o variantă pentru stabilizarea Partidului Social Democrat.

Primarul Municipiului Iaşi a vorbit şi despre situaţia în care se află Liviu Dragnea şi despre capacitatea acestuia de a aduce o nouă abordare la nivelul Partidului Social Democrat.Cu siguranță, dacă nu este pregătit, trebuie să o facă. Dacă vrea să rămână o persoană de rezonanță în istoria acestui partid va trebui să-și adapteze acest leadership și probabil că și toată echipa care îl însoțește zi de zi va trebui să se schimbe în aceeași direcție”, a subliniat Chirica.

Mihai Chirica, preşedinte PSD Iaşi, este unul dintre social-democraţii care au spus în mod public că OUG 13/2017 trebuie abrogată. Totodată, edilul Iaşului a cerut şi demiterea lui Florin Iordache, ministru al justiţiei.

Întreaga emisiune poate fi urmărită şi ascultată mai jos:

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza