full screen background image

Festivalul Moto Rock Carpat Bikers MC, în weekend, la Piatra Neamț

Distribuie

Carpat Bikers MC organizează, în perioada 20-22 iulie, Festivalul Moto Rock Carpat Bikers MC. Organizat la poalele Muntelui Pietricica, festivalul va aduce muzică rock și defilări prin centrul orașului Piatra Neamț. De asemenea, festivalierii se vor putea plimba cu telegondola sau vor putea parcurge trasee în Cheile Bicazului.

În programul festivalului sunt incluse concursuri cu premii precum și o tombolă specifice întrunirilor de acest gen. Parada moto va pleca la ora 13:00 înspre parcarea Galleria Mall, parcurgând principalele artere ale orașului și va fi încheiată de demonstrații de cascadorie ale unei renumite echipe din Ungaria. La acest eveniment sunt așteptați bikeri și iubitori de muzica rock din toată țara, precum și din străinătate. Cu toate că este pentru prima oară când acest eveniment este organizat în Piatra Neamț, dorim ca acesta să devină o tradiție în orașul de la poalele muntelui Pietricica” , a declarat Lorel Bontea, PR Carpat Bikers M.C.

Pe harta festivalului se află și Stațiunea Durău, vizitată pe Axiala, sau lacul Bicaz pentru cei care doresc plimbări cu vapoare de agrement sau hidrobiciclete. Pentru detalii și rezervări accesați pagina de facebook a evenimentului, Festival Moto Rock Carpat Bikers MC.

Alina BATCU

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza