full screen background image

FILIT 2018: Scriitorul și cineastrul francez Éric Vuillard va fi prezent la Iași

Distribuie

Scriitorul și cineastrul francez Éric Vuillard, laureat al Premiului Goncourt, se va întâlni cu publicul ieșean, luni, 1 octombrie, în avanpremiera Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași (FILIT). Evenimentul va avea loc în Sala Ferdinand a Universității “Al.I.Cuza”, începând cu ora 18.30.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, iar cei care doresc să participe trebuie să trimită un e-mail la adresa AvanpremieraFILIT@gmail.com pentru a-și rezerva un loc.

Cea de-a șasea ediție a FILIT se va desfășura în perioada 3-7 octombrie și va reuni mari nume ale literaturii: Jonathan Franzen, Jón Kalman Stefánsson, Kamila Shamsie, Sylvie Germain, Gabriela Adameșteanu și mulți alții.

Noutatea ediției de anul acesta, una desfășurată sub semnul Centenarului Marii Uniri, o constituie un proiect editorial amplu, constând în scrierea, editarea și lansarea la FILIT 2018 a colecției de cărți „Scriitori de poveste”, care va readuce în centrul atenției scriitorul-„patron de muzeu” din rețeaua Muzeului Național al Literaturii Române Iași.

Alina BATCU

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza