full screen background image

AUDIO: Evenimente de weekend la Iasi: „Designing a Community” (FILIT) și „Omline 1.1” – Ediție specială cu Alex Tocilescu

Distribuie

Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași (FILIT) este în plină desfășurare în Iași, iar weekendul acesta organizatorii vă invită la o serie de evenimente care implica comunitatea creativă.

Astăzi, pe 6 octombrie, în cadrul festivalului FILIT Iași, Ladies, Wine & Design Iași se pregătește din nou pentru un eveniment deschis tuturor doritorilor.

De data aceasta, în cadrul unui panel talk cu vin și bunătăți, vor fi trei invitate speciale alături de care cei interesați vor discuta despre subiectul „Designing a Community”. Invitatele acestei ediții sunt Georgiana Ciofoaia, în prezent editor-in-chief la Forbes Life România, Raisa Beicu, om de comunicare la Groupe Renault România și Karin Budrugeac, fondatoarea revistei online SUB25, PR la IdeoIdeis și project manager la Fundația Friends for Friends.

Locurile sunt limitate, iar înscrierile s-au încheiat.

Sezonul II de Omline începe cu un eveniment powered by FILIT Iași, în cadrul căruia va fi invitat Alex Tocilescu.

Născut la București în 1977, Alex Tocilescu a stat 20 de ani în Germania și unul la New York, după care s-a întors în România să facă literatură, muzică, dramaturgie, politică (e în USR) și chiar și publicitate (după vreo 3 ani la Propaganda și 3 la Graffiti BBDO, s-a mutat anul ăsta la DDB). Discuția va fi moderată de Cosmin Vaman, om de marketing la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi și artist la trupa SPAM. Și invers.

Despre acest eveniment povestim cu Simina Ignat și Alina Ioana Petrea, organizatoare ale intalnirilor cele care coordonează comunitatea Ladies, Wine & Design Iași, alături de Karin Budrugeac, în studioul Viva FM Iași:

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza