full screen background image

Filme pentru toate vârstele la Cinema Ateneu, în luna octombrie

La Cinema Ateneu luna octombrie aduce foarte multe surprize, prima fiind „Les Fantômes d’Ismaël/Fantomele lui Ismael”, o dramă franțuzească vizionată în deschiderea Festivalului de Film de la Cannes 2017. Publicul este aşteptat şi la un film proaspăt intrat în cinematografe — „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”. Filmul spune povestea realizării unei reconstituiri istorice, a luptei de la Odessa din Al Doilea Război Mondial, pentru un spectacol de stradă.

În premieră va rula poate cel mai așteptat film al toamnei — „Johnny English Strikes Again”, unde cel care a devenit celebru pentru rolul lui Mr. Bean este acum profesor și încearcă cu disperare să obțină o nouă misiune de spion.

În weekend vor putea fi revăzute personajele din animația „Norm de la Polul Nord 2. Cheia orașului”, un film plin de adrenalină, despre prietenie și încercarea de a dovedi abilitățile unui rege adevărat.

Pentru cei mici, echipa a pregătit filmul Luis și mini-extratereștrii”, o animație despre o aventură nebunească. Luis și micii lui prieteni extratereștri încearcă să ajungă la imensa navă-mamă, care să-i ducă pe vizitatorii din spațiu înapoi acasă.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *