full screen background image

Florăria Pastel – promovare gratuită la Viva FM, pentru îndrăzneala de a visa

Distribuie

Pentru că în săptămâna Crăciunului, suntem în plină desfășurare a campaniei „Vine, vine Moș Crăciun”, am hotărât să ajutăm pe cineva să-și îndeplinească un vis.

Despre ce este vorba, mai exact? Despre Florăria „Pastel”, care a câștigat două luni gratuite de promovare la radioul Viva FM.

Pentru că sărbătorile reprezintă momentul perfect pentru a dărui, iar misiunea noastră este de a fi în mijlocul comunității și de a susține afacerile locale, Viva FM a ales florăria „Pastel” pentru a beneficia de promovare gratuită pe frecvența 105 FM.

Totul a început cu un email pe care echipa noastră l-a primit de la Corina Porumb, creatoarea florăriei „Pastel”, în care a povestit despre planurile mărețe pe care le are.

„Obiectivul meu principal este ca în câțiva ani să devin cea mai mare florărie din Iași și apoi din țară. Florăria Pastel este micul meu colț de nebunie, care cu toată credința știu că într-o zi va deveni mare. Vă scriu pentru că îmi doresc să cunosc oameni de succes, să invăț de la ei și să preiau energia și gândirea de învingători și bineînțeles, vreau să-mi fac „nebunia” cunoscută.”

Întrucât Viva FM dorește să facă parte dintr-o comunitate dezovltată, ai cărei oameni sunt creativi, plini de idei și comunicativi, am hotărât să contribuim la îndeplinirea unui vis frumos. Am simțit energia Corinei și am zis că vrem să facem parte și noi din „nebunie”.

Am pregătit toate detaliile surprizei și miercuri, 20 decembrie, reprezentații tuturor departamentelor Viva FM: știri, programe și marketing, au surprins-o pe Corina într-un mod foarte plăcut. Voilà, echipa pusă pe șotii, dornică să ofere bucurii, îmbrăcată în vestuțele brandului, a mers la florăria „Pastel”, situată pe strada Sfântul Lazăr nr. 28, pentru a scrie o poveste.

Cum a reacționat la surpriză Corina Porumb și emoțiile puternice ale sale, le puteți vedea mai jos:

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza