full screen background image

Florăria Pastel – visul unei studente stabilite în Iași

Distribuie

În cadrul campaniei ”Vine, vine Moș Crăciun”, Viva FM a surprins astăzi un antreprenor local, care a decis să deschidă o mică florărie, pe care visează să o aducă la nivelul celor mai mari florării din oraș.

Totul a început cu un email pe care echipa noastră l-a primit de la Corina Porumb, creatoarea florăriei „Pastel”, în care a a povestit despre planurile mărețe pe care le are.

„Obiectivul meu principal este ca în câțiva ani să devin cea mai mare florărie din Iași și apoi din țară. Florăria Pastel este micul meu colț de nebunie, care cu toată credința știu că intr-o zi va deveni mare. Vă scriu pentru că îmi doresc să cunosc oameni de succes, să invăț de la ei și să preiau energia și gândirea de învingători și bineînțeles, vreau să-mi fac „nebunia” cunoscută”, a transmis Corina într-un mail adresat radioului nostru. 

Pentru că sărbătorile reprezintă momentul perfect de a fi darnici, iar misiunea noastră este de a fi în mijlocul comunității și de a susține afacerile locale, Viva FM a ales florăria „Pastel” pentru a beneficia de promovare gratuită pe frecvența 105 FM.

Surpriza pregătită de colegii noștri și reacția Corinei Porumb o veți putea vedea mâine, pe site-ul nostru.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *