full screen background image

Florin Mindirigiu: „AGRALIM este un mic orășel agricol!” Detalii despre această a XI-a ediție a târgului

A XI-a ediție AGRALIM își deschide porțile în perioada 19-22 septembrie. Desfășurat în Parcul agroindustrial Trans Agropolis din comuna Lețcani, situat la drumul european E58, AGRALIM este cel mai așteptat târg agricol din Regiunea de Nord-Est. Prezent în matinalul Viva FM, la #DiminețiAnimate cu Andrei Giurgia și Gabi Sirghie, Florin Mindirigiu, organizator AGRALIM, ne-a oferit mai multe detalii despre această a XI-a ediție a târgului. Potrivit acestuia, AGRALIM este un mic orășel agricol aflat la numai 15 km de Iași.

Târgul pentru Fermieri AGRALIM îşi va deschide porţile joi, 19 septembrie, începând cu ora 12.00. În prezenţa oficialităţilor centrale şi locale, la ora 13.30 va avea loc Deschiderea Oficială a Târgului AGRALIM, care va fi urmată de Forumul Agricol al Regiunii de Nord – Est, eveniment consacrat, aflat la a XI-a ediţie.

Târgul este structurat pe câteva arii importante. O primă arie este dedicată utilajelor agricole. Practic aici avem toată gama de utilaje, de la utilaje de mici dimensiuni, pentru lucru în grădină,  până la utilaje de mari dimensiuni, pentru lucru în fermele agricole. În partea a doua a târgului vom găsi o expoziție de zootehnie. E drept, anul acesta este dedicată doar părții de ovine și caprine. În această expoziție, pe partea de ovine, vor fi peste 200 de animale de rasă. Aici situația este puțin limitată din cauza problemelor sanitare, de carantină, prezente în România. Iar cea de-a treia parte este dedicată micilor producători. Aici avem peste 40 de producători tradiționali, ei vin și expun și, bineînțeles, se adresează publicului larg”, spune Florin Mindirigiu, organizator AGRALIM.

Ca în fiecare an, la eveniment, vor participa reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, oficialităţi publice locale, mari fermieri şi specialişti în agricultură, furnizori de produse şi servicii agricole, reprezentanţi ai mass media de specialitate şi locală. Lista invitaţilor poate fi consultată pe www.agri-events.ro.

Întreaga emisiune, aici:

 

 

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *