full screen background image

(FOTO) Congres Internațional al Asociației Dentare Române pentru Educație la Iași

Cea de-a XXl-a ediție a  Zilelor Facultății de Medicină Dentară aflată sub egida UMF “Grigore T. Popa” Iași și al lX-lea Congres Internațional al Asociației Dentare Române pentru educație se derulează în perioada 18-20 mai, la Iași, la Palas Congress Hall. Tematica acestei ediții este reprezentată de “Tehnici și tehnologii de vârf în medicina dentară”. Astfel, se marchează această perioadă de evenimente de anvergură prin raportul unor noutăți în domeniul medicinei dentare internaționale, precum și prin prezența unor poli ai Acedemiilor din România, Franța și Republica Moldova.

Cadrul optim pentru un dialog privind armonizarea curriculara internațională și europeană, creșterea calității învățământului medical dentar, antreprenoriatul în stomatologie și racordarea la piața muncii va fi constituit prin participarea tuturor Facultăților de Medicină Dentară din România, prezentate prin Asociația Decanilor Facultăților de Medicină Dentară din România.

Astfel, în aceste zile vor avea loc conferințe și cumunicări științifice ancorate în registrul temelor de actualitate internaționale “digital world” în domeniile: implantologie, protetică, estetică, precum și interdisciplinaritatea în medicină dentară, în egală măsură alături de workshopurile de simulare în implantologie, laseri, chirurgie orală și protetică, cu un profund impact practic și științific.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *