full screen background image

FOTO: De Ziua Internaţională a Persoanelor cu dizabilităţi au fost aprinse primele stele în bradul solidarităţii

Membrii Fundaţia Star of Hope România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi şi Federaţia Organizaţiilor de Părinţi care au Copii cu Dizabilităţi au aprins astăzi primele stele din bradul solidarităţii din faţa Primăriei Iaşi. Astfel, este celebrată Ziua Internaţională a Persoanelor cu dizabilităţi. La eveniment au fost prezenţi primarul Mihai Chirica, personalităţi ale vieţii culturale şi economice, ambasadori Star of Hope România, elevi, studenţi, profesori şi părinţi.
Evenimentul a fost susţinut de către Ambasada Suediei în România, prin prezenţa lui Mihai Leontescu, asistent politic, economic, comercial si de comunicare la Ambasada Suediei in România.De asemenea, au fost prezenți în jurul Bradului Solidarității parteneri și susținători ai Fundației Star of Hope Romania din Suedia, Norvegia si Romania.
Evenimentul face parte din cea de-a V-a ediție a campaniei de informare și sensibilizare a comunității privind nevoia de respectare a drepturilor persoanelor cu dizabilități : ”Împreună în Lumea Mea și-a Ta”.
În această perioadă au loc acțiuni de informare și de implicare a copiilor din zeci de școli ieșene pe tema nevoii de acceptare, toleranței și dăruirii față de copiii cu nevoi speciale.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *