full screen background image

FOTO-VIDEO-AUDIO: AFTERHILLS a pus Iașul pe harta marilor festivaluri de muzică

Distribuie

În jur de 70.000 de persoane au participat la prima ediție a festivalului AFTERHILLS, desfășurat la finalul acestei săptămâni la Iași. Distracția cu adevărat a început abia sâmbătă, după ce vineri două furtuni au anulat majoritatea concertelor programate în prima zi de festival.

Astfel, sâmbătă, pe scena de 70 de metri lungime au urcat artiști și trupe precum Argatu, Baba Dochia, Byron, Macanache sau Moonlight Breakfast. Atracția serii au reprezentat-o, însă, John Newman, Sander Van Doorn și Andrew Rayel. „Mergem în turnee şi avem impresia că tot timpul e la fel, dar în seara asta voi ne-aţi făcut să ne simţim minunat. Mulţumim, România!“, a spus John Newman spre finalul concertului.

Noaptea nu s-a încheiat însă aici, pe scenă urcând pe durata întregii nopți Bogdan Vix, DJ FUBU, Kevin Krissen sau DJ Chuck Wonderland.

Ultima seară a produs și cea mai mare asistență, momentul culminant fiind reprezentat de concertul ATB.

Înaintea acestuia, atmosfera a fost întreținută de Grasu XXL, Golan, ROA, Vama, Hooverphonic, iar apoi au urmat W&W, VINI VICI, DJ Cruz și alții. „Nu avem cuvinte pentru cât de bine am fost primiţi la Afterhills. Mulţumim mult, Iaşiule :)“, a postat Tudor Chirilă pe pagina de Facebook, imediat după concert.

Participanții la festival, veniți din Iași, din alte județe ale României, dar și din Belgia, Marea Britanie, Germania sau Franța, au apreciat întreaga desfășurare AFTERHILLS și și-au exprimat dorința ca evenimentul să ajungă anul viitor la cea de a doua ediție.

 

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *