full screen background image

(FOTO/AUDIO) De Ziua Mondială a Radioului, Viva FM a fost în vizită la primarul Iaşului

Distribuie

Cu ocazia Zilei Mondiale a Radioului, Viva FM a mers la Primăria Municipiului Iaşi pentru a oferi un cadou primarului Mihai Chirica. Acesta a primit un radio personalizat Viva FM, pentru a asculta VivaFM şi la birou. În fiecare an, pe data de 13 februarie este sărbătorită Ziua Mondială a Radioului, marcându-se prima emisie a postului de radio al Națiunilor Unite, din 1946.

Cu ocazia acestei zile, celebrată chiar în preajma Sfântului Valentin și a Dragobetelui, Viva FM sărbătorește dragostea pentru radio! Astfel, în perioada 13 – 24 februarie vă așteptăm cu multe concursuri și premii în cadrul campaniei ”Iubește radioul!”. Urmează 11 zile de iubire presărate cu cele mai fredonate piese de dragoste, premii și declarații de dragoste pentru radio și pentru persoana iubită.

Primarul Municipiului Iaşi a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Radioului şi a povestit despre motivele pentru care este ascultător de radio:

Ascultă Viva FM, trimite SMS la 0753 100 300  în care să ne spui frecvența de pe care ne asculți și poți câștiga zilnic, în perioada 13-24 februarie, un radio sau multe alte premii!

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza