full screen background image

Gala team ADventure, ediția a X-a

Distribuie

PRIME Iași, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare, organizează cea de-a X-a ediție a Festivalului Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice – team ADventure. Evenimentul final al concursului, Gala, are loc mâine, în data de 23 noiembrie, ora 10:00, în Sala Mozart de la Palas Congress Hall.

Ultima oprire trecută în agenda ediției 10 aduce în prim plan rezultatele participanților după o lună de muncă. În cadrul evenimentului se vor prezenta campaniile de publicitate, realizate de fiecare echipă în parte, urmând apoi să fie analizate cu seriozitate de către un juriu format din profesori și specialiști din domeniu. Pe tot parcursul evenimentului, nu vor lipsi nici mentorii: Ștefan Negoiță, Raluca Gavrilescu și Maria Robu, care se vor afla la fiecare pas alături de echipele pe care le-au îndrumat în tot acest timp.

Clienții din acest an, Cuptorul Moldovencei, College Bar&Grill și Imprima3D, vor avea ocazia să vadă cum brief-urile inițiale au prins contur în adevărate campanii de promovare și vor alege echipa, care îi va convinge de eficiență. Cele trei echipe câștigătoare se vor bucura de câte un premiu de 900 de RON și de posibilitatea ca ideile lor să fie puse în practică de către partener.

Team ADventure este acel concurs care învață participanții să se autodepășească, să acumuleze experiențe practice și să își facă amintiri frumoase pentru viitor. Cei pasionați de publicitate și relații publice sunt bine-veniți joi, de la ora 10:00, în Sala Mozart de la Palas Congress Hall, pentru a vedea cum munca studenților se poate transforma în adevărate strategii de promovare!

Gala team ADventure este un eveniment recomandat de Viva FM.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *