full screen background image

GALERIE FOTO: VIVA FM a transmis LIVE de la Târgul de nunți Ghid Mariaj, ediția a XIII-a

Vineri, 7 februarie, echipa VIVA FM a fost prezentă, al treilea an consecutiv, la Târgul de nunți Ghid Mariaj, ediția a XIII-a ce a lansat sezonul de nunți 2020, de unde a transmis LIVE pe frecvențele VIVA FM.

Vizitatorii expoziției au avut la dispoziție o gamă largă și diversificată de servicii și produse necesare organizării unui eveniment perfect ca la carte. În fiecare an, expozanții prezintă trendurile sezonului aferent și, totodată, oferă consiliere gratuită viitorilor miri, ținând cont de nevoile și preferințele acestora.

Cu o parte dintre reprezentanții firmelor prezente la Târg, am discutat și noi, LIVE, pe frecvențele VIVA FM. În doar 3 ore, noi ne-am făcut agenda cu tot ce e necesar unei nunți perfecte, de la vestimentație, până la servicii foto – video, sala pentru eveniment, decorațiuni și meniu.

Unde facem nunta? De la Ioana Cobiliță, reprezentant Hotel Unirea Iași, am aflat cum sunt așteptați mirii la Unirea. Cu multă atenție pentru fiecare detaliu specific. De asemenea, inovația este cuvântul cheie, atât din punct de vedere al design-ului interior (decor spectaculos inspirat din noua identitate) cât și din punct de vedere culinar. Gusturile sunt cultivate la Hotel Unirea, iar preferințele culinare sunt pe măsură: piept de rață, mușchi de vită – printre preparatele vedetă, iar vinurile se poartă asociate cu fiecare fel de mâncare. În ceea ce privește agenda nunții, mirii pot sta fără griji deoarece sunt întâmpinați cu un planificator, concept special creat pentru a simplifica organizarea evenimentului.

Fiecare eveniment special trebuie imortalizat, mai ales cu ajutorul fotografiilor. Marcovici Eduard, reprezentant Mavi Studio ne-a povestit despre importanța alegerii unor servicii foto-video de calitate Full HD și 4K. La Mavi Studio clienții beneficiază de pachete complexe cu prețuri accesibile pentru fiecare buzunar și servicii suplimentare pentru dansul mirilor. Locațiile în cadrul natural se regăsesc în preferințele cuplurilor. Pe lângă serviciile acestea, Mavi Studio urează ”Casă de piatră” și la propriu și la figurat, iar clienții care aleg să-și achiziționeze un imobiliar de la această firmă, beneficiază de pachete cu servicii foto-video gratuit.

Pentru un eveniment fericit, Happy Event, oferă servicii complete pentru o nuntă inedită – cabină foto cu accesorii incluse, iar pentru că distracția nu trebuie să lipsească, barurile mobile sunt un ”must have”. Reprezentantul Croitoru Carmen, ne-a povestit despre două servicii noi, apreciate de miri: peretele verde de șampanie asociat momentului de primire a invitațiilor și tortul mirelui din shoot-uri. Cu siguranță aceste servicii adus un plus de strălucire!

Dana Buzilă, reprezentant Restaurant La Castel a fost alături de noi și ne-a împărtășit povestea restaurantului, căci, știm cu toții, ”La Castel este de poveste!”. Vă informăm că viitorii miri care nu au contractat o sală, sunt așteptați La Castel cu o promoție specială: nunta ta costă 1 leu, devenită trend în Iași. De asemenea, în anul 2020 La Castel propune un nou concept de sustenabilitate, ceea ce înseamnă alegerea unui meniu cu 3 preparate culinare în loc de 4. Cele 6 săli ale restaurantului, au o capacite pornind de la 30 de persoane până la 500 de persoane, pentru o nuntă de poveste, într-o atmosferă elegantă.

Moda este o știință exactă, ne-a mărturisit Andrei Florescu, reprezentant Atelierul de stil, ce creează din imperfecțiune perfecțiune în materie de costume bărbătești napoleone, din materiale de calitate, precum mătase, lână, mohair. Atelierul de stil creează ”La Dolce Vita”, la prețuri accesibile, în funcție de preferințele fiecărui domn. Stilul nu se împrumută, așadar, dacă vrei să fii mândru de cum arăți într-una din cele mai importante zile din viața ta, Atelierul de Stil îndeplinește această dorință.

”Eu cu ce mă îmbrac?” Cu siguranță, primul aspect la care orice mireasă se gândește, căci, știm cu toții, este o sarcină foarte importantă în agenda nunții. Oana Fîrțigu, reprezentant Edith Val, ne-a povestit despre rochia perfectă de mireasă, creată după tipologia și preferințele viitoarei mirese. Anul acesta,  inspirației este mireasa boho, o femeie delicată, simplă. Întreaga colecție se bazează pe materiale fine, precum: mătase, bumbacul, voal, accesorizate cu motive tradiționale.

Pentru un eveniment de 5 stele, echipa Pleiada Boutique Hotel oferă atenție până la cel mai mic detaliu, oferind viitorilor miri un univers elegant. Simona Bovian, reprezentant Pleiada Boutique Hotel ne-a prezentat câteva informații despre ofertele din acest an pe care le pun la dispoziție: petrecerea burlăcițelor organizată la centrul spa al hotelului, macheta tortului, patru meniuri gratuite, cabina foto și multe alte surprize pentru miri.

Probabil una dintre cele mai frumoase sarcini în organizarea unei nunți este crearea invitațiilor. Raluca Olaru, reprezentant Studioul de invitații, ne-a povestit despre plăcerea realizării acestor invitații și despre tendințele actuale. La „Studioul de Invitații” vei găsi o echipă dinamică, creativă și entuziastă care concepe mesaje individualizate, concepte grafice și un design delicat pentru a defeni fiecare eveniment, în funcție de preferințele și dorințele viitorilor miri.

Dragoș Samoilă reprezentant Liria Events, ne-a povestit despre noile oferte, îmbunătățite pe baza experiențelor din anii trecuți. Sala locației Liria Events este reconfigurată pentru a oferi un eveniment perfect, cu dichis, care să surprindă mai multe momente cheie din eveniment: cununia civilă, intrarea invitațiilor, loc special pentru socializare. Această reconfigurare a fost gândită pentru a diminua din stresul mirilor în acea zi, astfel, fiecare aspect este pus la punct cu aproximativ 5 luni înainte.

Orice nuntă trebuie să aibă o emblemă frumoasă. Alături de noi a fost Harabă Iulian, reprezentant Traser Gold, care ne-a povestit procesul de alegere a unei bijuterii perfecte. La Traser Gold dispuneți de o gamă variată de modele de verighete, inele de logodnă, dar și accesorii diverse. Aurul alb și aurul roz sunt cele mai căutate materiale anul acesta, iar gravarea cu laser 3D este un serviciu foarte solicitat. Așadar, povestea ta prețioasă își găsește forma la Traser Gold.

Dana Gherghel, reprezentant Little Texas, ne-a oferit informații despre procesul de organizare a unui eveniment. În fiecare an, Little Texas aduce elemente de noutate, o experiență personalizată ce oferă siguranță mirilor. Anul acesta, trendul de sustenabilitate este abordat și de Little Texas, susținând inițiativa cu o abordare inedită din punct de vedere a calității igrendientelor și a tehnicilor de pregătire a preparatelor culinare. În ceea ce privește decorul, viitorii miri pot alege în funcție de preferințe amenajarea sălii.

Sebastian Baciu, reprezentant Grinch Events ne-a prezentat serviciile puse la dispoziție în ceea ce privește distracția. Cu ajutorul echipei Grinch Events economisiți timp, stres și ai siguranță că organizarea fiecărui eveniment va fi impecabilă. Cu o gamă diversificată de servicii Grinch Events aduce distracția la nunta ta!

Viitoarele mirese sunt așteptate la Natalia Vasiliev cu două colecții speciale de rochii de mireasă: Inifinite Love Maroco și Love Story. Modelele fluide, mătasea naturală, accentele de yvoir și capucino,tulul franțuzesc sunt tendințele sezonului 2020. Creatoarea Natalia Vasiliev pune accentul pe design inovativ la nivel de croi, material și textură, cu scopul de a crea volumetrii perfecte și să ofere feminitate și grație absolută femeilor care aleg să le îmbrace pentru fericita zi a nunții lor.

Și bărbații sunt pretențioși, dar, bineînțeles, nu la fel de mult precum miresele, ne-a mărturisit Crețu Dumitru Florin reprezentant Pasha Men’s Wear. După 26 de ani de experiență pe piața din România, echipa Pasha Men’s Wear știe exact ce își doresc bărbații când vor un costum bun,  în care să se simtă distins, dar confortabil! Colecția 2019 o regăsiți în magazin cu o reducere specială, dar, de asemenea, viitorii miri sunt întâmpinați și cu vouchere și consiliere gratuită.

Parcă prinde contur acum planificarea unei nunți, nu? Mulțumim frumos expozanților care au fost alături de noi pe frecvențele VIVA FM. Am făcut un research ca la carte, putem spune, așadar, nu mai rămâne decât să programați întâlnirile cu reprezentanții serviciilor pe care vi le doriți. Nu uitați, oriunde ați fi, trăiți-vă muzica!

La finalul transmisiei LIVE, așa cum ne este tradiția, am extras câștigătorul tombolei VIVA FM. Edith Val va beneficia de servicii de promovare la radio în valoare de 1105 Euro, la VIVA FM. Felicitări!

Ne revedem la anul, Târgul de nunți Ghid Mariaj!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *