full screen background image

Ghid Mariaj, la radio! Ediția a XII-a

Distribuie

Vineri, 8 februarie, echipa Viva FM a transmis LIVE, de la Târgul de nunți Ghid Mariaj, expoziția care a lansat sezonul de nunți 2019-2020!

La târg au fost prezenți diverși expozanți: case de modă sau importatori de rochii, încălțăminte de ocazie, minunate bijuterii și accesorii, realizatori de invitații și mărturii, servicii foto-video și audio, decorațiuni, torturi, firme de închiriat limuzine, servicii de hair style, beauty și make-up, porumbei, sculpturi în gheață, etc.

Alături de noi pe frecvențele Viva FM au fost reprezentanții de la Noblesse, 6 AM Costume de Ceremonie, Pleiada Boutique Hotel, Little Texas, AGORA – Centru de EvenimenteHotel Restaurant Capitol Iasi, Traser Gold, CoriolanFrișcot, La Castel și Grinch Events de la care am aflat secretele unei nunți perfecte.

Dacă avem printre ascultătorii noștri viitori miri care se ocupă de planificarea nunții în această perioadă, expozanții de la târg ne-au oferit informații despre tendințele anului 2019 pe care vrem să le împărtășim cu voi.

Fie că ești o mireasă clasică sau mai îndrăzneață, la Noblesse găsești rochii adaptate stilului tău, cu sau fără dantelă, glam sau chiar și office. Nici mirii nu sunt mai prejos. Cine se trezește de dimineață, găsește costumul perfect la 6 AM Costume de Ceremonie.

În privința locațiilor, Pleiada Boutique Hotel vă oferă rafinament, ospitalitate și confortul unui hotel de 5 stele, o locație perfectă pentru povestea voastră; AGORA – Centru de Evenimente vă așteaptă cu surprize și oferte personalizate în funcție de dorințele și sugestiile voastre;  Hotel Restaurant La Castel – Iasi, dacă nu știați, vă informăm că a inițiat pentru voi o campanie specială și anume, ‘’Nuntă La Castel cu 1 leu’’;  Little Texas Iasi vă întâmpină cu oferte personalizate și gândite special pentru a îndeplini nevoile și cerințele voastre și pentru a vă oferi o nuntă legendară, iar la Hotel Restaurant Capitol Iasi puteți opta pentru cel mai mare cort din Iași cu capacitate pentru 600 de persoane, indiferent de anotimp, dacă vă doriți o nuntă altfel.

Ce verighete se poartă în anul 2019? Ei bine, reprezentantul de la Traser Gold ne-a mărturisit care sunt preferințele mirilor în privința verighetelor: combinații de culori sau simple, aur gros, cu sau fără diamante, căci știm prea bine cine sunt cele mai bune prietene ale tuturor femeilor. Bineînțeles, pentru mirese contează și accesoriile, iar reprezentantul de la Coriolan ne-a povestit despre ofertele speciale pregătite pentru voi, viitorii miri, despre inelele de logodnă, brățări și coliere din aur, și cel mai important accesoriu, zâmbetul de pe buze.

Nu se poate o nuntă fără tort, iar mai nou, fără un tort cu frac, preferința mirelui. La Frișcot găsiți astfel de surprize dulci dar și mărturii la fel de dulci pentru toate evenimentele.

De alegerea barului cu cocktailuri se ocupă mirele, iar de cabina foto mireasa. Ne-a mărturisit reprezentantul de la Grinch Events și ne-a oferit informații despre serviciile pe care le găsiți pentru organizarea unui eveniment: sonorizări, lumini, fum greu, servicii foto&video.

Cu siguranță ați remarcat decorul nostru deosebit personalizat cu Viva FM, realizat de Racemi Design! Mulțumim frumos Racemi Design!

Spre finalul transmisie Live am extras câștigătorul tombolei organizată special de Viva FM pentru expozanții prezenți la târg. Câștigătorul premiului în valoare de 1105 Euro, constând în servicii de promovare la radio Viva FM, este Dara Mariage. Felicitări! Vă așteptăm cu drag la radio pentru a construi împreună cea mai bună strategie de promovare. Mulțumim frumos organizatorilor Târgului de nunți Ghid Mariaj și participanților!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza