full screen background image

AUDIO: Toate detaliile despre Târgul de Nunți „Ghid Mariaj”, ediția a XII-a

În intervalul 8-10 februarie, Târgul de nunţi Ghid Mariaj aduce Sala Polivalentă din Iaşi din Iași peste 50 de branduri de rochii de mireasă, sute de costume de mire și cele mai frumoase locații de evenimente.

Zeci de firme din domeniul organizării de evenimente îşi vor prezenta ofertele la cea de-a XII-a ediţie a târgului, oferind discount-uri semnificative, atât la produsele, cât şi la serviciile necesare pentru organizarea unei nunţi.

Şi în 2019 rochia de mireasă se anunţă vedeta târgului de nunţi Ghid Mariaj. Viitoarele mirese vor putea alege de la 50 de branduri, cele mai noi modele de pe piaţă, sfătuite de specialiştii invitaţi la târg. Oferta va fi cu atât mai atractivă, cu cât printre firmele participante se vor număra şi branduri internaţionale.

La târg ai ocazia să obţii cele mai bune oferte de la diverşi participanţi: de la case de modă sau importatori de rochii, încălțăminte de ocazie, minunate bijuterii și accesorii, invitaţii şi mărturii până la servicii foto-video și audio, decoraţiuni, torturi etc.

Toate detaliile despre târg le aflăm de la Geanina Grierosu, organizator al Târgului de Nunți Ghid Mariaj:

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *