full screen background image

Gusturile se discută & nu este o serie de întâlniri pe care le găzduiesc prietenii noștri de la Treaz & Nu, în cadrul cărora se povestește despre lucruri & vinuri care ne plac, știind sau neștiind de ce.

În primul eveniment de acest gen muzica a fost în centrul atenției.

Seria continuă cu evenimentul din data de 30 mai, când 3 oameni care de obicei fac fotografii sunt invitați să stea de data aceasta de vorbă la un pahar cu vin / o cană de ceai, despre fotografiile & vinurile și ceaiurile lor preferate, despre legătura dintre ele, sursele de inspirație sau cele mai interesante poze făcute & văzute.

Țin companie evenimentului:

Alexandra Iftime & Carpe Diem, Fetească albă. Alexandra spune că e fotograf & nu. Încăpățânarea & curiozitatea au determinat-o să caute mereu cadrele care surprind sau transmit emoții. A început să fotografieze acum 4 ani și a început studiile în direcția aceasta acum 2. Vede lumea fotografiei ca un domeniu foarte instabil, deseori sub-apreciat, iar îmbinarea spiritului artistic cu nevoile comerciale nu e mereu la îndemână, dar este mediul în care s-a regăsit și care se pliază pe felul ei de a fi.

Odin Moise & Crama Petro Vaselo, Ovaș. Fără a fi un fan înfocat al vinurilor, de bună voie & nu, Odin a fost la aproape toate degustările de vin organizate de Treaz & Nu, în ultimii doi ani și un pic de când au deschis. Dincolo de istoricul de fotograf la evenimente organizate în cafenele și baruri, Odin colaborează și cu Teatrul Național, precum și cu diverși artiști locali, călătorește uneori singur și iubește paietele.

Ioan Balașanu & ceai Rooibos. Și cum unele gusturi se discută, unele nu, Ioan a ales să-l servim cu ceai. Fotografiază din 2012, fiind pasionat în special de fotografia de peisaj. Nu lipsesc din portofoliul lui însă nici portretele și fotografiile conceptuale. La capitolul planuri de viitor, se gândește să exploreze și să își dezvolte abilitățile în astrofotografie.

Fiecare invitat a avut ca temă pentru acasă să-și aleagă vinul lui preferat pe care să-l putem degusta împreună. Și, deși intrarea este liberă, vă recomandăm să vă faceți & să le faceți cinste invitaților cu un pahar de vin, mai ales că o să fie la un preț special în seara evenimentului. Același lucru e valabil și pentru ceaiuri.

Va pune întrebări despre fotografie, ceai & vin: Cosmin Vaman.

Mai multe detalii despre eveniment, AICI.
Rezervări: 0745 321 930

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *