full screen background image

Guvernul ar putea discuta, miercuri, un proiect de lege pentru modificarea Codurilor penale

Guvernul ar putea discuta, în ședința de miercuri, un proiect de lege pentru modificarea și completarea Legii privind Codul penal și a Legii privind Codul de procedură penală, se arată pe site-ul Secretariatului General al Guvernului.

Surse guvernamentale au declarat, pentru AGERPRES, că acest proiect de lege vizează punerea în acord a Codurilor penale cu mai multe decizii ale Curții Constituționale.

Printre proiectele de acte normative care ar putea fi incluse în ședința Executivului se numără și un proiect de lege pentru modificarea Legii 70/2015 pentru întărirea disciplinei financiare privind operațiunile de încasări și plăți în numerar și pentru modificarea OUG 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată.

Totodată, Guvernul ar putea discuta un proiect de hotărâre privind aprobarea unei sume din bugetul asigurărilor pentru șomaj pe anul 2017 pentru plata venitului lunar de completare de care beneficiază persoanele disponibilizate de la Societatea Complexul Energetic Hunedoara S.A.

AGERPRES

Național – VIVA FM

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *