full screen background image

Hoţii de lemne, amendaţi de către autorităţi

Doi bărbaţi, cu vârste de 34 şi 36 de ani au fost prinşi de poliţişti după ce au tăiat în mod ilegal o cantitate de 1.700 metri cubi de material lemnos, de esenţă salcâm. Cei doi sunt din Valea Seacă şi au fost sancţionaţi cu câte 2000 de lei fiecare.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării de către lucrătorii Ocolului Silvic Paşcani. Aceste sancţiuni au fost aplicate în timpul unei acţiuni care s-a desfăşurat pe data de 4 mai.

Între orele 16.00-19.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Valea Seacă şi Sireţel, împreună cu reprezentanţii Ocolului Silvic Paşcani, au acţionat pe raza satelor Topile, Valea Seacă, Sireţel şi Humosu pentru prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de arbori şi a transportului şi comercializării de material lemnos.

În timpul acţiunii au fost legitimate opt persoane şi au fost controlate şapte autovehicule. O persoană a fost condusă la sediul poliţiei pentru verificări. În această zi au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.200 lei

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *