full screen background image

AUDIO: “Evenimentul a fost creat pentru 8 persoane și am avut 24 în total”-Diana Avîrvarei, despre HR for IT, Ediția I

Distribuie

Joi, 02.11.2017, a avut loc la sediul FabLab un workshop interactiv pentru specialiștii de HR din industria IT, cu tematica „Atitudine profesională sau brand?”. Inițiatoarea evenimentului, Diana Moga Avîrvarei, HR Manager al unei companii ieșene de tehnologie, a prezentat în avans la emisiunea INTER CONECTAT care sunt obiectivele și ce anume se dorește pe termen lung prin acest proiect.

Tematica primei ediții și-a propus să aducă în prim plan identitatea specialistului de HR dintr-o organizație și importanța creării unui brand personal, iar invitatul special ediției a fost omul de televiziune Diana Sanda Mihalcea.

„Evenimentul a fost creat pentru 8 persoane și am avut 24 în total.”

Care au fost impresiile după prima ediție a evenimentului „Atitudine profesională sau brand?”, ne spune inițiatoarea proiectului, Diana Avîrvarei:

Inițiatoarea proiectului HR for IT, Diana Avîrvarei (stânga), alături de invitatul special al primei ediții, Diana Sanda Mihalcea (dreapta). Foto: Pamfil Stefan Cristian

La finalul primei ediții, organizatoarea a publicat pe o contul său de pe o rețea de socializare o serie de fotografii și următoarele reacții: „Să îndrăznești e un sentiment extraordinar! Am avut in fața mea peste 20 de specialiști din HR-ul de IT din Iași și a fost mai ceva ca la un interviu de angajare.”

Evenimentul din data de 2 noiembrie a fost primul dintr-o serie de întâlniri pe care comunitatea HR for IT, aflată în proces de formare, își propune să le aibă. Ediția a II-a este deja programată pe data de 7 decembrie și se va axa pe importanța unor strategii de PR și comunicare și vizează ce se întâmplă atunci când într-o organizație apar rumorile și bârfele.

Cu detalii despre planurile de viitor ale comunității HR for IT vine inițiatoarea proiectului, Diana Avîrvarei:

Evenimentul „Atitudine profesională sau brand?”, organizat la sediul Fab Lab Iași

o

Inițiatoarea evenimentului, Diana Avîrvarei. Foto: Pamfil Stefan Cristian

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *