full screen background image

Iarna lopeți, primăvara greble. Primăria Iași pune din nou la dispoziția ieșenilor instrumente pentru curățenie

Distribuie

Pentru a veni în ajutorul asociaţiilor de proprietari, persoanelor fizice, agenţilor economici și altor instituții publice, Primăria Municipiului Iași pune la dispoziția acestora, în mod gratuit, greble care să îi ajute în campania de curățenie de primăvară în zonele pe care le administrează. În acest scop, primarul Mihai Chirica a dispus ca SC Servicii Publice SA să achiziționeze 5.000 de greble care să fie împărțite cetățenilor. Inițiativa a venit ca urmare a succesului înregistrat în campania de deszăpezire din sezonul rece care tocmai a trecut, când municipalitatea a achiziționat și distribuit 10.000 de lopeți.

Distribuirea greblelor, inclusiv către asociațiile de proprietari, a început astăzi, 13 martie, la cele cinci centre de cartier ale Primăriei, unde au fost trimise, pentru început, câte 500 de bucăți:
– Tătărași, strada Vasile Lupu, nr. 82, telefon 0232.277.310;
– Nicolina, strada Petre Țuțea, nr. 2, telefon 0232.227.517;
– Păcurari, șoseaua Păcurari, nr. 34, telefon 0232.276.787;
– Alexandru cel Bun, strada Tabacului, nr. 1, telefon 0232.253.160;
– Frumoasa, bulevardul Poitiers, nr. 22-26, telefon 0232.223.031.

Greblele sunt împărțite pe baza unui proces verbal de predare-primire prin care beneficiarii se obligă să le utilizeze doar pe raza Municipiului Iași, iar după încheierea campaniei de curățenie de primăvară să le returneze centrului de cartier. În cazul în care unealta va suferi, în urma folosirii, anumite deteriorări, aceasta va fi returnată în această stare.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza