full screen background image

Iașul, din nou în cursa pentru titlul „Capitala Tineretului din România”

Distribuie

Iași, Bistrița, Brașov și Roman sunt cele patru orașe care au intrat în cursa pentru titlul „Capitala Tineretului din România”, ediția 2019-2020. Aceasta este cea de-a patra ediție a programului, iar orașul desemnat câștigător va primi un premiu în valoare de 50.000 de euro, pentru finanțarea proiectelor propuse. Prin proiectele înscrise în competiție, toate cele patru orașe își propun să implice tinerii în activități prin care să contribuie la dezvoltarea comunității locale.

Un juriu independent, format din reprezentanți ai sectorului neguvernamental, ai mediului privat, ai instituțiilor publice și ai organizațiilor de tineret ale partidelor politice parlamentare, va analiza candidaturile și va aleg orașele finaliste, care vor depune o candidatură completă în cea de-a doua rundă.

Lista scurtă a finaliștilor va fi publicată pe data de 16 august, iar până pe 8 octombrie orașele finaliste vor dezvolta conceptul înscris într-o candidatură extinsă. Orașul câștigător va fi anunțat pe data de 3 noiembrie și va prelua oficial titlul pe data de 2 mai 2019.

Reamintim că Iașul a participat în această cursă și anul trecut.

Citește și: Iașul, oraș finalist în cursa pentru titlul de Capitala Tineretului din România

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza