full screen background image

Iașul, pe primul loc în materie de organizare a raliului în România

Distribuie

A mai rămas o zi până la Cotnari Rally Iași 2016, iar managerul raliului, Dan Codreanu, a fost în studioul Viva FM și a discutat cu Alina Cojocaru despre ultimele detalii înaintea evenimentului.

”Am marele noroc de a avea parte de o echipă foarte bună, un asemenea eveniment nu se poate face singur. Sunt manager al raliului din 2014 și de atunci suntem pe primul loc în țară în materie de organizare. Avem 400 de puncte pe care trebuie să le bifăm pentru a fi totul în regulă. Avem premisele necesare pentru a câștiga și anul acesta primul loc. Firmele mari vin alături de noi pentru că inspirăm încredere. Avem, de asemenea, un sprijin fantastic din partea autorităților locale, care au înțeles că această manifestare aduce vizibilitate, investitori și turiși în Iași. Vor fi cel puțin 5.000 de  turiști care aduc bani în orașul nostru”, a declarat Dan Codreanu.

Mâine, de la ora 13.00, vor avea loc ultimele teste, iar de la ora 18.00, campionul Vali Porcișteanu va face o demonstrație. Va urma o defilare a rugbiștilor ieșeni cu torțe, iar de la ora 22.00, în fața Casei de Cultură a Studenților din Iași va avea loc concertul Deliei Matache.

Raliul din acest an va strânge la start un număr record de echipaje, 61, față de 41 anul trecut și 39 acum doi ani.

Viva FM este partener media al evenimentului.

VIDEO: Dan Codreanu, în studioul Viva FM

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza