full screen background image

Idei și Efecte/ „Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău” – un roman înduioșător și amuzant (AUDIO)

Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău, de Fredrik Backman, propune o frumoasă poveste despre o bunică și nepoata acesteia, învăluită în joc, imaginație, pasiune pentru viață și felul în care devenim adulți, fără să uităm de copilărie.

Cartea a apărut la Editura ART, în colecția musai, cu o traducere din suedeză de Andreea Caleman.  O poți comanda direct de la editură, aici.

În ediția de duminică, 28 ianuarie, am ascultat și opiniile câtorva dintre cititori, am discutat despre temele principale ale cărții și de ce merită s-o aveți în biblioteca de-acasă.

Fredrik Backman este editorialist, blogger și unul dintre cei mai populari scriitori suedezi contemporani. Cărțile sale au fost traduse în peste treizeci și cinci de limbi. Trăiește la Stockholm împreună cu soția și cei doi copii ai săi.

Romanul său de debut, Un bărbat pe nume Ove, a cunoscut un succes mondial, iar ecranizarea lui a fost nominalizată la Oscar pentru Cel Mai Bun Film Străin (2016) și a fost desemnată Cea mai bună comedie a anului (la Premiile Academiei Europene de Film – 2016).

ÎNREGISTRAREA EMISIUNII, AICI:

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *