full screen background image

Idei și Efecte/ Ne place la hotel?

Distribuie

Jacob Tomsky – hotelurile de lux și filozofia bacșișului

Editura Publica, într-o colecție de „non-ficțiune creativă” (Narator), ne aduce în atenție cărți cu povești de viață transmise de cei ce le-au trăit. În ediția din această săptămână am ales Paturi de împrumut. Confesiunile nechibzuite despre hoteluri, ponturi și așa-zisa ospitalitate, de Jacob Tomsky, prezentă în colecția Narator.

Dragoș Preutescu: Paturi de împrumut este o carte ce ne poartă prin „ascunzișurile” hotelurilor de lux și ne face o filozofie a bacșișului și ne dovedește cât de mult căutăm comoditatea, prin camere și servicii cât mai diverse. Ne pot surprinde poveștille lui Tomsky?

Corina Giurgia: Pe mine m-au surprins poveștile lui Tomsky, de parcă m-ar fi invitat să-l asist la experiența pe care a avut-o prin hotelurile de lux în care a lucrat. Secretele unei industrii le afli doar din spatele cortinei, doar din spatele recepției, în cazul industriei hoteliere. Mi-a plăcut să citesc despre ideile și secretele managementului unui hotel, să îmi reamintesc prin câte am fost cazată și să reevaluez condițiile și purtarea mea din poziția de client. Este o lectură potrivită pentru cei care cred că știu totul despre hoteluri, despre cazare sau despre felul în care trebuie să se comporte într-un hotel.

Ascultați aici înregistrarea emisiunii: 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza