full screen background image

Ieșenii au scăpat de canicula din week-end și s-au distrat la Viva La Playa

În week-end-ul 12-13 august 2017, Viva FM a continuat distracția de vară în cadrul proiectului radio estival Viva La Playa, la Apollo Summer Lounge Iaşi.

Între orele 13:00 și 17:00, ascultătorii Viva FM și cei prezenți la piscina Apollo s-au distrat pe ritmurile celor mai bune mixuri ale momentul şi au participat alături de realizatorii de programe Viva FM la concursuri interactive cu premii oferite de partenerii noștri.

Distracția va continua până la finalul verii, pentru că, în fiecare week-end, emitem de la Apollo Summer Lounge – destinaţia perfectă de vacanţă. Trăiește-ți vara pe frecvențele Viva FM şi fii alături de noi în fiecare week-end la Viva La Playa!

Mulțumim partenerilor de distracţie, care au susținut și această ediție Viva La Playa, oferind premii consistente celor prezenți: vouchere de consumaţie la MADO, promoţionale de la Conduent, ghiozdane şi mingi de plajă de la Turistico.ro  şi bere şi accesorii pentru smartphone de la Carlsberg.

Pentru a câștiga premiile puse în joc, ieșenii prezenți la piscina Apollo au trebuit să răspundă întrebărilor pregătite de echipa Viva La Playa, să participe la concursuri de înot, de scufundări, de sărituri în apă sau de creativitate. Dacă dorești să vizionezi un super concurs de înot subacvatic realizat week-end-ul acesta, click aici!

Mulțumim și partenerilor de distracţie Viva La Playa din această vară: ConduentCarlsbergMadoAperol SpritzCramele GrammaCAR Flexicredit şi Turistico.ro!

Ne vedem şi săptămâna viitoare, sâmbătă şi duminică,  la o nouă ediţie Viva La Playa.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *