full screen background image

Ieșenii sunt invitați vineri la Concertul Caritabil „Prima zi de şcoală” susținut de trupa Hara

Asociaţia Blessing Hearts, alături de parteneri și sponsori, şi-a propus o iniţiativă îndreptată spre generaţia tânără care are nevoie de sprijin și încurajare pentru o evoluţie frumoasă pe viitor. Asociația invită ieșenii vineri, 16 septembrie, de la ora 17.00 la Casa de Cultură a Studenților, la o serie de evenimente în scop caritabil. Astfel, seria de evenimente caritabile cuprinde un program de dans, susținut de Reflex Dance, o demonstraţie de box  susținută de CS-CFR-CSS Unirea Iaşi, un Program de dans – Atelierul de Tango  și un Concert al trupei Hara. În deschidere va cânta trupa The Iron Cross.

Asociația Blessing Hearts își propune ca prin acest eveniment caritabil să facă posibilă deschiderea anului şcolar cu două burse sociale îndreptate spre doi copii cu rezultate deosebite, dar fără posibilităţi materiale, organizând concertul caritabil Prima zi de școală, ale cărui fonduri vor fi direcţionate către susţinerea programului de performanţă.

În alte rânduri, „Blessing Hearts” își dorește crearea unei comunităţi de oameni orientaţi către integrarea socială a persoanelor aflate în dificultate, a familiilor nevoiaşe, sprijinirea familiilor a căror situaţie socio-economică precară le expune la un risc de destrămare, abandon, marginalizare şi excluziune socială, precum și creşterea numărului de voluntari din rândul tinerilor şi nu numai.

De asemenea, se dorește promovarea voluntariatului ca metodă de dezvoltare personală şi profesională, susţinerea egalităţii de şanse, promovarea burselor sociale ca metodă de susţinere a familiilor şi persoanelor aflate în dificultate.  Evenimentul aduce împreună o comunitate orientată spre responsabilizare şi sprijin, fiind așteptate 400 – 500 persoane interesate de educaţie, sport, dezvoltare personală, mediul muzical, voluntariat.

Prețul unei invitații este de 50 de lei, iar suma adunată va fi direcționată către programul de performanță.

Viva Fm este partener media și recomandă cu încredere acest eveniment!

poster-final-3

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *