full screen background image

Împătimiții modei sunt invitați sâmbătă la Gala East Models Awards 2016!

Asociația Lotus vă invită sâmbătă, 25 iunie, de la ora 20:00, în Grădina Palas, la a doua ediție a Galei East Models Awards 2016, spectacol unde vor fi premiate atât modele cu experiență, cât și tinere dornice de afirmare în acest domeniu. Spectacolul presupune îmbinarea concursului de modele cu vizionarea de colecții de creație vestimentară.

Cea de-a doua ediție a galei de frumusețe East Models Awards va reuni peste 30 de modele, precum și renumiți designeri și case de modă locale și internaționale. Modelele nominalizate sunt tinere din Nord-Estul Romaniei, dar și din Republica Moldova.

O categorie importantă a evenimentului este finala „New faces” dedicată fetelor care își doresc o carieră în modelingul internațional. În categoria “New Faces”, vor fi înscrise tinere cu vârsta cuprinsă între 14 și 23 de ani, ce doresc să devină modele.

Juriul va fi format din profesioniști ce activează în acest domeniu: agenți de modă, impresari artistici, critici și designeri de modă, precum și nume sonore din showbiz. De asemenea, jumătate din punctaj va fi determinat printr-un sistem de votare online.

Din echipa evenimenului fac parte Alina Babcinețchi (Cosoi), manager proiect, Ligia Grozdan, director artistic,  Marina Glib (Scutaru), partener din Republica Moldova. Prin East Models Awards, organizatorii își propun să implice publicul într-un eveniment ce iese din tipare, oferind alternative conceptului de educație prin entertainment. Acest spectacol complex a luat naștere îmbinând creația vestimentară cu artele vizuale, muzica și premierea celor mai speciale modele.

Vă invităm să urmăriți pagina evenimentului East Models Awards pentru a fi la curent cu toate evenimentele invitații speciali din lumea fashion ce vor fi prezenți la gală.

Viva Fm Iași susține și recomandă cu încredere acest eveniment!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *