full screen background image

„Împreună dăruim zâmbete copiilor!”: 6.000 de lei strânși pentru copiii din centrele „Don Bosco”

Distribuie

Centrul Diecezan Caritas Iași a organizat vineri, 27 aprilie, concertul caritabil „Împreună dăruim zâmbete copiilor!”. Prima ediție a concertului a avut loc la Catedrala Romano-Catolică „Sfânta Fecioară Maria, Regină” Iași, iar recitalul a fost susținut de Corala „Universitas” aparținând Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași.

Această primă ediție a fost organizată  cu scopul de a atrage fonduri pentru copiii proveniți din familii defavorizate din cadrul Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri “Don Bosco”, Iași. Suma strânsă în urma evenimentului este de 6.000 lei, iar toate veniturile obținute au fost redirecționate către Centrele Don Bosco pentru a organiza o tabără la munte pentru cei 60 de copii beneficiari ai programului. La finalul concertului, copiii „Don Bosco” au oferit cadouri tinerilor coriști.

Alegerea Catedralei Romano-Catolice ca și gazdă a evenimentului nu a fost întâmplătoare, aceasta fiind recunoscută pentru acustica excepțională, găzduind de-a lungul istoriei sale numeroase evenimente, spun organizatorii concertului. „Ne-am bucurat când, Catedrala Romano-Catolică „Sfânta Fecioară Maria, Regină”, locul unde s-a desfășurat evenimentul, a devenit plină de oameni doritori să ajute și să se implice activ în proiectul nostru ambițios. Ne-au fost alături persoane de toate vârstele ceea ce spune multe despre societatea noastră și îmi tresare sufletul de bucurie la gândul că atâția oameni s-au aplecat asupra cauzei noastre cu empatie și dăruire. Le mulțumim din suflet tuturor” – Mariana Ursan Director Domeniu Copii, Tineri, Familii – Centrul Diecezan Caritas Iași.

Don Bosco Center aparține de Centrul Diecezan Caritas Iași și are ca principal obiectiv sprijinirea copiilor proveniţi din familii defavorizate. În cei 17 ani de activitate peste 3000 de copii au beneficiat de activitățile desfășurate de Centrele „Don Bosco”.

Alina BATCU

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza