full screen background image

În fiecare zi de marţi şi joi, câştigă ochelari de soare de la Grande Optique

Distribuie

Vara aceasta, Viva FM și Grande Optique te protejează de soare! Trimite SMS la 0753 100 300 cu textul La soare cu Grande Optique și poți câștiga în fiecare zi de marți și joi, în toată luna august, câte o pereche de ochelari de soare, marca NICOL.

Pe perioada verii este foarte important să ne protejăm ochii de razele puternice ale soarelui cu o pereche de ochelari potriviţi. Tocmai de aceea, Viva FM și Grande Optique ți-au pregătit 10 perechi de ochelari de soare pe care îi poți câștiga pe tot parcursul lunii august.

Ochelarii de soare NICOL cu protectie UV contribuie la sănătatea ochilor, întrucât blochează în proporție de aproape 100% razele UV, ce sunt nocive pentru ochi.

Ca să vă mențineți vederea într-o stare bună este recomandat să fiți atenți atunci când vă cumpărați ochelarii de soare și de unde. Astfel, trebuie să aveți în vedere achiziționarea lor din surse sigure, de la cabinetele de optică specializate.

Așadar, nu uita că pe tot parcursul lunii august, la Viva FM, poți câștiga în fiecare dimineață de marți și joi câte o pereche de ochelari de soare marca NICOL. Șansele tale cresc cu cât trimiți mai multe SMS-uri la numărul cu tarif normal 0753 100 300.

Ascultă zilnic programele Viva FM și află la Dimineți Animate dacă ai câștigat ochelarii de soare de la Grande Optique!

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza