full screen background image

Începe Festivalul Vinului Bucium în perioada 21-24 septembrie, în Parcul Expoziției

Distribuie

Toamna vine cu struguri dulci și cu forfotă în vii. Vinul este unul din personajele principale ale toamnei. Astfel, este momentul perfect pentru a-l sărbători, chiar dacă frunzele viilor își îmbracă mantia nostalgică de toamnă.

În perioada 21 – 24 septembrie 2017, ieșenii vor putea participa la Festivalul Vinului Bucium în Parcul Expoziției. În tot acest timp, doritorii sunt invitaţi să guste bucate româneşti şi să asculte muzică populară. Evenimentul este organizat de Casa de vinuri „Bucium 1949″, împreună cu Asociaţia pentru Promovarea şi Sprijinirea Iniţiativelor de Dezvoltare Economică şi Socială (APSIDES).

În cele patru zile de petrecere, mai mulți artiști vor delecta publicul cu muzică populară. Astfel, pe scena din Parcul Expoziției vor concerta: Constantin Bahrin, Lucica Păltineanu, Claudia Martinică, Ion Macovei, Maria Costioaia, Ştefan Deaconiţa, Diana Sârbu, Cristinel Iordăchioaia, Ion şi Veaceslav Bânzari, Andrei Bălan, Biatrice Duca şi Sergiu Grăunte. În ton cu muzica, ansamblul de dans „Floare de bujor”, condus de coregraful Cristi Ostafe va dansa pentru public.

Casa de vinuri „Bucium 1949” Iași va crea un adevărat festin în Parcul Expoziției, iar ieșenii sunt așteptați la Festivalul Vinului Bucium. Pentru o experiență memorabilă și fascinantă, aceștia vor putea savura diverse tipuri de vin. Din 1949, vinurile liniștite, spumante, spumoase și rachiurile din fructe sunt produse de specialiștii de la Casa de vinuri „Bucium 1949” Iași, la cele mai înalte standarde.

Cu o vastă tradiție, Casa de vinuri „Bucium 1949” tinde să devină o carte de vizită pentru Iași, iar Festivalul Vinului vine să confirme istoria, tradiţia şi autenticitatea vinurilor bune. Vinurile Bucium creează un sentiment de legătură personal, ce rămâne pentru întreaga viață. Esența vinurilor de la Bucium Iași este rezultatul unei relații perfecte între varietățile de soiuri, climatul și solurile existente. Combinând într-o manieră fericită tradițiile și principiile moderne ale viticulturii, Bucium Iași promite calitate și mii de motive pentru a sărbători. Iar Festivalul Vinului Bucium este evenimentul perfect. Parcul, bucatele alese, artiștii renumiți, mustul și vinul de calitate, voia bună – acestea sunt ingredientele unei sărbători reușite.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *