full screen background image

Instrumente online şi logistice pentru afaceri abordate la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

Distribuie

În data de 22 noiembrie, la Camera de Comerț și Industrie Iași, va avea loc o sesiune de informare dedicată dezvoltării afacerilor prin folosirea celor mai noi oportunităţi pe care le pune la dispoziţie internetul, abordând și aspectele de ordin logistic presupuse de  aprovizionarea cu materii prime şi desfacerea produselor în zilele noastre. Evenimentul este realizat în colaborare cu DHL Express România, Google România şi Webecom, cu sprijinul Camerei de Comerţ Româno-Britanice şi al Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor.

„Este ocazia ideală pentru proprietarii de magazine online, pentru startup-uri şi, în general, pentru orice om de afaceri sau manager, să afle care sunt noile tendinţe şi oportunitățile de creştere în comerţul online, aşa cum rezultă din cel mai recent studiu realizat de cei de la DHL, dar şi de a vedea câteva instrumente şi idei care pot fi puse în practică pentru a avea succes în comerţul electronic, expuse de manageri de top de la Google România şi Webecom” a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

Participanţii la eveniment vor afla informaţii la zi despre categoriile de servicii logistice de care se poate folosi o afacere în dezvoltare, precum şi povestea de succes a unui startup – „Flori de ie” – un business românesc care a păşit pe piaţa internaţională, spusă chiar de creatorul brandului, Cristina Chiriac.

Prezentările vor fi urmate de sesiuni de întrebări şi răspunsuri, precum şi de o sesiune de networking.

Participarea la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile, dar condiţionată de confirmarea prealabilă, până la data de 20 noiembrie.

Cei interesaţi să participe sunt îndrumaţi să consulte agenda evenimentului şi să confirme participarea online, pe site-ul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi – www.cciasi.ro.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *