full screen background image

Investiții de 200 de milioane de lei în modernizarea drumurilor ieșene

Distribuie

Un procentaj de 90% din suma totală din ultimul Plan de Achiziții Publice (200 de milioane de lei) se duce pe modernizarea drumurilor. Puțin peste 21 de milioane se investesc în restaurarea unor muzee, iar cu restul de 16 milioane s-au cumpărat lapte și cornuri.

Cel mai mare proiect prevăzut în Planul Anual al CJ de Achiziții Publice valorează 143 de milioane de lei. Proiectul vizează modernizarea primelor trei drumuri județene din cele opt. Este vorba de DJ 246 (Vaslui-Tufeştii de Sus – Scânteia – intersecţia DJ248 – Şcheia – Drăguşeni – Ipatele – Ţibăneşti), DJ 281C (intersecţia DN 28A Blăgeşti – Hărmăneşti – Todireşti – Coasta Măgurii – Cotnari – intersecţie DN 28B Cotnari), DJ 244D (limită judeţ Vaslui – Dolheşti – Ciorteşti – Coropceni) şi DJ 249E (DN 28 Tomeşti-Ţuţora).

Planul de Achiziții menționează și contractele ce furnizează distribuirea produselor lactate și a celor de panificație pentru elevi. Pe lângă asta, se propune reabilitarea a trei muzee și amenajarea unui monument istoric.

Adelina FLOREAN

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *