full screen background image

Ionel Popa: Vrem ca Iașul să fie o echipă respectată în țară

Ionel Popa, team-manager CSM Politehnica Iași futsal și inspector de specialitate pe probleme de sport la Primăria Iași,  a fost în studioul Viva Fm, în cadrul emisiunii Sport Moldova moderate de Radu Căciulă și a vorbit despre situația sportului ieșean, dar în special despre echipa de futsal CSM Politehnica Iași.

Acesta s-a declarat mulțumit, cel puțin pentru moment, de suma primită de la Fundația Sportului Ieșean. “Pentru obiectivele pe care ni le-am propus până acum, să construim o echipă din ieșeni și pentru ieșeni, este bine. Am drămuit banii care au fost pentru a putea face să meargă lucrurile. Acum am trecut în etapa a doua și vrem să atingem obiective mai îndrăznețe. Am studiat piața iar acum ne vom propune mai mult, pentru că așa este normal, să progresăm.  Vrem ca Iașul să fie o echipă respectată în țară, nu putem spune deocamdată că vrem să câștigăm titlul”, a declarat Ionel Popa.

Team-managerul ieșean a vorbit și despre noul antrenor, Gabriel Dobre. “Cred că se potrivește de minune jucătorilor pe care noi îi avem. El este jucător activ și va ajuta echipa în anumite momente și din teren. Pe parcursul unui sezon apar accidentări, suspendări și dacă e nevoie, poate să intre în teren. Noi l-am adus la Iași, însă, în principal pentru a antrena și a ne spune din secretele futsalului, pentru că sunt foarte multe. Trebuie să ajungem în punctul în care dacă ne trezim la 1 noaptea trebuie să ne iasă schemele de joc. Nu a trebuit să discutăm foarte mult cu el, ne-am înțeles imediat, am fost compatibili din prima clipă și a acceptat provocarea noastră”.

După ce clubul de fotbal și-a schimbat denumirea, același lucru s-a întâmplat și la futsal. “Noi suntem același club, suntem o secție a clubului. Sunt două secții în același club – fotbal pe iarbă și fotbal în sală. E normal ca și echipa noastră să devină acum CSM Politehnica”, a spus fostul arbitru.

Ionel Popa a încheiat prin a spune în exclusivitate pentru Sport Moldova faptul că mai așteaptă cel puțin un jucător nou în această perioadă, acesta provenind de la Brașov.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *