full screen background image

Iubește radioul și câștigă o cină romantică în studioul Viva FM

Distribuie

La Viva FM, în luna dedicată îndrăgostiților, vrem să vă îndrăgostiți de radio, așa cum am făcut-o noi cu mulți ani în urmă. De aceea, demarăm campania „Iubește radioul!”. Pe 13 februarie, este Ziua Mondială a Radioului, care celebrează prima emisie a postului de radio al Națiunilor Unite, din 1946.  Aflată în imediată apropiere de Valentine’s Day, 13 februarie este oportunitatea perfectă de a vă exprima dragostea pentru radio.

De aceea, vă provocăm să trimiteți un mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași cu un text în care să ne comunicați ce înseamnă radioul pentru voi, iar noi premiem cel mai frumos mesaj cu un radio personalizat Viva FM.

Desigur, nu uităm că dragostea se împarte la doi. Așa că, pe 14 și pe 24 februarie, vă invităm  la o cină împreună cu persoana iubită chiar în studioul Viva FM Iași.

Masa va fi asigurată de localul Treaz&Nu, iar decorul de Florăria Pastel. Tot ce trebuie să faceți este să dați share  fotografiei de copertă de pe pagina de Facebook Viva FM Iași, după care să dați tag într-un comentariu persoanei cu care vreți să aveți parte de o cină romantică la radio.

Câștigătorii anunțați sunt așteptați pe de Valentine’s Day și respectiv, de Dragobete, la ora 18, la sediul Viva FM, care se află pe strada Sfântul Andrei, nr. 16 A. Ca să nu vă stricăm planurile în aceste două importante zile, vom anunța câștigătorii cu o zi înainte de cina romantică la radio.

Așadar, anul acesta, radio Viva FM împarte dragoste ascultătorilor săi. Pe lângă premiile oferite, în această perioadă difuzăm cele mai pline de dragoste piese! Stați cu noi pe 105 FM, ascultați muzica romantică și nu ezitați să participați la concursurile noastre.

De asemenea, nu uitați să iubiți radioul, prietenul cel mai drag din mașină și sursa voastră zilnică de informații și divertisment.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza