full screen background image

Daniela și Silviu Coman: La Jassyro găsești pasiunea pentru frumos

Daniela și Silviu Coman, administratorii Jassyro Coffee Shop ne-au vizitat astăzi în Viva Cafe cu Radu Căciulă și Andreea Ignat și ne-au vorbit despre cafeaua pe care o prepară la sediul lor.

Înainte de a fi administratorii unui Coffee Shop, Daniela și Silviu au lucrat într-o multinațională. Dorința de a face oamenii fericiți prin intermediul cafelei a izvorât tocmai din această plăcere de a comunica, de a fi mereu deschiși și binevoitori.

Deși ei nu sunt originari din Iași, în acest oraș s-au cunoscut și aici au decis să rămână, pentru că „Iașul are sânge proaspăt”, cum îi place Danielei să spună.

La Jassyro Coffee Shop oamenii găsesc o gamă largă de cafea, bazată, în special, pe espresso. Silviu a fost cel care ne-a povestit despre sortimentele de cafea, dar și despre preferințele celor mai mulți clienți.

Dacă mergi la Jassyro, ai parte de zâmbete, de voie bună, de cafea gustoasă, iar o parte din banii pe care îi dai merg spre proiectele pentru Iași. Deci ai toate motivele să-i vizitezi pe cei de la Jassyro Coffee Shop.

De curând, Daniela și Silviu fac parte, oficial, din Fondul Antreprenorilor. Astfel, o parte din veniturile de la Coffee Shop vor fi donate Fundației Comunitare Iași pentru a contribui la înfrumusețarea orașului.

Încă un proiect frumos al celor de la Jassyro Coffee Shop este ,,Secret Santa pe bune”, însă, pentru mai multe detalii, te invităm să asculți interviul integral cu Daniela și Silviu Coman:

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *