full screen background image

Jazz Nights la The Trumpets

Din dorința de a readuce la viață muzica bună, The Trumpets alături de Centrul Cultural German Iași/Deutsches Kulturzentrum Iași organizează joi, 21 iunie, între orele 21:00 – 2:30, Jazz Nights!
Evenimentul va avea loc la The Trumpets, localul unde distracția și buna dispoziție sunt la ele acasă, iar atmosfera va fi întreținută de trupa Gerdband cu teme antrenante și improvizații complexe.
Gerdband este o formație excepțională, care generează un sunet distinctiv. Toți cei trei membri ai trupei: Gerd Baier (keyboard & compoziție), Mario Fadani (contrabas & chitară bass), Dirik Schilgen (tobe), sunt specialiști în tehnică și improvizație, cu o pasiune profundă pentru instrumentele lor. Trioul interpretează exclusiv compozițiile originale ale lui Gerd Baier, ceea ce permite dezvoltarea propriilor idei muzicale ale tuturor membrilor. Piesele muzicale ale lui Baier pot fi cel mai bine descrise ca „jazz american cu un accent european”.
Aflată în România, trupa Gerdband va interpreta cele mai apreciate piese de pe cel mai recent album, Neverthless, care propune un amestesc interesant de jazz modern, îmbinat cu sunete clasice și pop.
Dacă dorești să ai parte de o seara cu improvizații uimitoare, note melancolice, ritm energic, sunete ambientale și o atmosferă palpitantă, rezervă-ți loc la eveniment și ia-ți prietenii cu tine la seara Jazz-ului!
Eveniment recomandat de Viva FM.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *