full screen background image
krumel

Krumel: Instituțiile publice trebuie să înțeleagă că oferă servicii publice și în mediul online

Gabriel Curcudel (Krumel), specialist SEO și SEM, a fost invitatul care a încheiat săptămâna de Viva Cafe cu Radu și Andreea. Am povestit cu Krumel despre ce înseamă mai exact SEO (optimizarea în motoarele de căutare) și de ce este importantă această parte în business-ul online. Am aflat și de comunitățile de SEO și de importanța împărtășirii de cunoștințe din domeniu, lucru pe care Krumel îl face pe blogul personal, krumel.ro.

Krumel ne-a explicat de la ce vine porecla sa și cum a început să lucreze el în online în urmă cu mai bine de un deceniu. Krumel ne-a dezvăluit principalele lucruri pe care ar trebui și nu ar trebui să le facă o companie din punct de vedere SEO, dar și ce semnifică termenii folosiți în acest domeniu (optimizare, indexare, back link etc.).

Am vorbit și despre conținutul online, un aspect extrem de important, pe care Krumel, în calitate de specialist SEO, pune foarte mare accent. Am aflat ce ar trebui să știe o companie atunci când se gândește să inițieze o campanie de advertoriale pe bloguri, dar și ce trebuie să știe bloggerii care le scriu. Krumel ne-a mărturisit că nu e de ajuns să fii pe prima poziție în căutările de pe Google, dacă nu oferi conținut de calitate și o experiență a utilizatorilor care să îi facă să rămână pe site și să aducă conversii.

Un subiect extrem de important pe care l-am discutat cu Krumel a fost situația site-urilor care aparțin instituțiilor publice. Krumel a subliniat ideea că aceste instituții ar trebui să conștientizeze că ele oferă servicii publice nu doar offline, ci și online, și că ar trebui să ajute cetățeanul să găsească informațiile cât mai ușor.

Ascultă aici interviul integral cu Krumel din emisiunea Viva Cafe cu Radu și Andreea și află ce ne-a mai dezvăluit specialistul SEO din mediul online în care activează:

Audio

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *