full screen background image

UPDATE. Starea drumurilor din județul Iași

Distribuie

UPDATE ORA 9.30

Pe fondul avertizării Cod galben de ninsori abundente și viscol, autoritățile au impus mai restricții de circulație pe drumurile naționale din zona Moldovei.

Au fost închise și tronsoanele de drum DN 28 Iași – Albița în zona Tomești Deal și DN 28B Botoșani – Târgu Frumos. Restricții de tonaj au fost impuse pe DN 24 Iași – Vaslui și DN 2F Vaslui – Bacău.

UPDATE ORA 8.00

Potrivit datelor Administrației Naționale de Meteorologie, la ora 8, stratul de zăpadă în județ avea o grosime cuprinsă între 12 cm în zona Cotnari și 52 cm la Bârnova.

———————————-

Toate drumurile județene sunt deschise circulației rutiere, însă aceasta se desfășoară cu dificultate din cauza ninsorilor și a viscolului care spulberă zăpada. „Utilajele firmelor de deszăpezire sunt pe teren acționând continuu. O atenție specială se acordă zonelor care în fiecare an au ridicat probleme, aici repartizându-se utilaje suplimentare”, spun reprezentanții Consiliului Județean Iași.

Având în vedere informarea meteo în curs și avertizarea de cod galben de ninsoare valabil până în jurul 12.00, cei care vor să plece la drum se pot informa despre starea carosabilului sunând la numerele de telefon 0786012772 sau 0232255960, ale Direcției Județene de Administrare a Drumurilor și Podurilor. Activitatea utilajelor de deszăpezire poate fi urmărită în timp real, accesând linkul https://live.i-track.ro/.

De asemenea, pe toate drumurile naționale din aria de administrare, începând din după-amiaza zilei de 10 ianuarie 2019, dar și pe parcursul nopții de 10/11 ianuarie, DRDP Iași a intervenit cu 220 de autoutilaje și au răspândit peste 1.000 t material antiderapant.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza